Battery widgety slúžia na zobrazovanie aktuálneho stavu batérie. Ak ste náročnejší používateľ a batéria sa vám rýchlo vybíja je dobré mať pod dohľadom percentuálny stav batérie. Jednou z možností je zapnúť percentuálne nabitie batérie v stavovom riadku alebo pridať na plochu miniaplikáciu/widget, ktorý sa o to postará.

Battery Widget (GeekYouUp)

Táto aplikácia ponúka 4 druhy widgetov, dve malé 1×1 a dve väčšie 1×2, vybrať si môžete bielu alebo čiernu farbu pre percentá batérie. Po kliknutí na widget sa zobrazí odhadovaný čas výdže batérie a rýchle nastavenia jasu, intervalu vypnutia obrazovky, wifi, dáta, GPS.

 

132 tisíc hodnotení v obchode

Battery Widget M2Catalyst

Jeden widget batérie v rozmeroch 1×1. Nastaviť môžete veľkosť fontu a farbu, animáciu pri nabíjaní, zobrazenie zdroja nabíjania alebo upozornenia pri veľkej spotrebe. Je možné zapnúť percentuálne nabitie batérie v stavovom riadku.

 

 

 

72 tisíc hodnotení v obchode

Battery Widget Reborn

Aplikácia od českého autora ponúka 2 typy widgetov, základný 1×1 s jednoduchým krujovým dizajnom a ďalší 4×2, ktorý zobrazuje graf vybíjania. Nastaviť môžete farbu, tá môže byť statická alebo dynamicka (teda zmena farby podľa úrovne batérie) ďalej je možné nastaviť šírku čiary, tieň a akciu pri ťuknutí na widget. Je možné zapnúť percentuálne nabitie batérie v stavovom riadku.

 

 

77 tisíc hodnotení v obchode

Batéria – Battery

Na výber sú 4 druhy widgetov, všetky sú však väčšie a teda sa táto aplikácia hodí skôr na tablet. V aplikácií môžete zobraziť informácie o batérii ako sú teplota, napätie, kondícia technológia a graf využitia. Je možné zapnúť percentuálne nabitie batérie v stavovom riadku a upozornenie pri plnom nabití.

 

 

1 milión hodnotení v obchode

Gauge Battery Widget

Widget pre automobilových fanúšikov. Na výber sú 3 druhy widgetov, 1×1, 2×1 a 2×2. Prispôsobiť si môžete farbu pozadia, percent, ručičky. Zobraziť môžete percentá a nastaviť farbu nízkeho nabitia, normálneho a vysokého. Je možné zapnúť percentuálne nabitie batérie v stavovom riadku. Môžete skúsiť aj Speedometer Battery.

 

 

60 tisíc hodnotení v obchode

Battery Monitor Widget

Widget nielen pre automobilových fanúšikov. Aplikácia obsahuje pekný widget v štýle indikátoru paliva v aute. V aplikácii nájdete 4 widgety malých rozmerov 1×1. V aplikácii môžete vidieť odhadovaný čas výdrže batérie, štatistiky a pokročilé grafy. Nastaviť môžete upozornenie pri nízkej batérii, jej nabití alebo prehratí. Ďalšie nastavenia sú len v PRO verzii, farba kruhu, ručičky, font, pozadia.

 

 

33 tisíc hodnotení v obchode

Battery Widget (LazyHeroProductions)

Jednoduchá aplikácia respektíve len čisto widget. Pri pridávaní widgetu môžete nastaviť či chcete zobraziť aj teplotu batérie a teplotnú jednotku Celzius alebo Fahrenheit.

 

 

tisíc hodnotení v obchode

Tiny Battery Widget

Aplikácia od slovenského autora. K dispozícii je jeden widget,po kliknutí naň sa zobrazia rýchle nastavenia kde môžete zapínať a vypínať Wi-Fi, Bluetooth, GPS, mobilné dáta a meniť zvukové režimy telefónu. V nastaveniach môžete prispôsobiť farbu a položky, ktoré chcete zobrazovať v rýchlych nastaveniach. Je možné zapnúť percentuálne nabitie batérie v stavovom riadku.

 

tisíc hodnotení v obchode

Tento web som založil v roku 2012 a snažím sa tu pridávať rôzne návody a tipy ☺

Facebook Twitter Google+ YouTube Vimeo Skype